Retourtje Ommen: Ga lekker naar buiten

OMMEN – Ga lekker naar buiten, waar de vogeltjes fluiten, bomen en planten in volle bloei staan en het zonnetje uitbundig schijnt. Het is nu echt zomer in het land. Ook in het Vechtdal worden jong en oud uitgenodigd om naar buiten te gaan, want daar is genoeg te beleven.

Zon, wind, af en toe een regenbui en schitterende natuur, waar je zo ineens mooie reeën, eekhoorns, hazen en andere dieren kunt zien rondhuppelen en vogeltjes vrolijk hoort fluiten. De volgende quizvraag gaat dan ook over de natuur en buiten zijn.

Allereerst het juiste antwoord op de vraag van vorige week:  De paneel van het bekende natuurgebied De Sahara werd geschilderd door Jeroen Bijl? Is dit juist of onjuist? Onjuist, want dit paneel werd geschilderd door Hester Jans – Molenberg.

De Sahara is een bijzonder natuurgebied, waar je heerlijk kan wandelen en genieten van bos en zand, en een bron van inspiratie voor Hester. Zij schildert veel aquarellen van stillevens, bloemen, dieren en gebouwen, en werkt verder met grafiet en pastelkrijt. Meer lezen over Hester? Klik hier.

De vraag van de week: In welk fraai natuurgebied in de omgeving van Ommen fietsen deze dames? Wie o wie weet waar dit is?

Volgende week zaterdag het juiste antwoord. Een heel gezellig en zonnig weekeinde gewenst.

Miny Vroegindewey

https://www.facebook.com/Vanuit-het-Ommer-Bos-1369800299829031
https://twitter.com/MinyVroeg
https://digitalewandelaar.blogspot.com

Foto: Fietsen in de natuur Fotograaf: Greg Theulings Bron: Beeldbank Marketing Oost

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.