Retourtje Ommen: Ga lekker naar buiten

OMMEN – Wat heeft het vorige week hevig gestormd in Ommen! Hoewel de storm korte tijd duurde was er fikse schade door onder andere afgewaaide dakpannen en omgewaaide bomen en struiken. Gelukkig waren er geen persoonlijke ongelukken.

En dan verwonder ik mij weer over de veerkracht van de natuur, en zeker nu bomen, struiken en bloemen volop bloeien. De eerste warme en zomerse dagen en de Wandel4daagse van Ommen zijn al achter de rug. De Wandelvierdaagse was weer een geweldig en voortreffelijk georganiseerd evenement. Dit dankzij de inzet van vele vrijwilligers en het enthousiasme van de vele deelnemers. Nog even nagenieten en leuke foto’s van de Wandel4daagse terugkijken?

Het is altijd fijn om lekker naar buiten te kunnen gaan en te genieten van de schitterende natuur. Ook de volgende quizvraag gaat over de natuur en buiten zijn.

Allereerst het juiste antwoord op de vraag van vorige week:  In welk fraai natuurgebied in de omgeving van Ommen fietsen deze dames? Wie o wie weet waar dit is? In Beerze, een buurtschap in de gemeente Ommen en is vanwege de fraaie natuur en rust populair bij fietsers en wandelaars. Druk is het niet in Beerze, want deze buurtschap telt volgens de website circa 200 inwoners.

De vraag van de week: Bij welke buurtschap van de gemeente Ommen is deze vistrap in de Vecht? Volgende week zaterdag het juiste antwoord. Een heel gezellig en zonnig weekeinde gewenst.

Miny Vroegindewey

https://www.facebook.com/Vanuit-het-Ommer-Bos-1369800299829031/ https://twitter.com/MinyVroeg
https://digitalewandelaar.blogspot.com/

(Foto: Gouwenaar Bron Wikipedia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.