Rallyteam Brouwer-Hesselink van de partij in Hardenberg

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 15 juni staat voor rallyduo Bert Brouwer en Marcel Hesselink de derde wedstrijd van seizoen 2019 op de agenda: ‘De Vechtdal Historic Rally’ in en rondom Hardenberg.

In april reden ze de Visual Art Historic Rally rondom Barneveld. Hier zijn ze op een hele mooie 3e plek algemeen, en als 1e in hun klasse gefinished. Twee weken terug, op 1 juni hebben ze in Duitsland de Rallye Grönegau, net voorbij Osnabruck gereden. Een mooie uitdagende wedstrijd over de smalle, bochtige weggetjes in heuvelachtig gebied. In een dik startveld met ruim honderd deelnemers, konden ze hier een 41e plek noteren.

Voor de Overijsselse equipe is Hardenberg één van de thuiswedstrijden, die tevens meetelt voor het Historic Rally Kampioenschap. De Vechtdal Rally kenmerkt zich als een mooi en compact evenement. Verdeeld over acht klassementsproeven zullen ze ongeveer 130 kilometer op snelheid rijden.
Voor wie het team live in actie wil zien, is dit een mooie gelegenheid.

Het serviceterrein is op het parkeerterrein bij Prima Equipment aan de Noorwegenweg. Ook de klassementsproeven zijn in de directe omgeving. Kortom: alles binnen handbereik. De start van de eerste deelnemer zal rond 12.30 uur zijn, en de finish vanaf ongeveer 18.30 uur. Het team gaat er weer alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. Kijk voor meer info en de complete wedstrijdagenda op www.rallymax.eu of www.retrorallysport.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.