Home / / Project Rode Kruis op Ichtusschool

Project Rode Kruis op Ichtusschool

LEMELE – Vier leerlingen van de gecombineerde groepen 7 en 8 van de Ichtusschool voor basisonderwijs te Lemele hebben een project opgezet over de werkzaamheden van het Rode Kruis. Lotte, Bibi, Nina en Kaily vroegen in het kader van dit project of iemand van het bestuur van het Rode Kruis, afdeling Ommen, iets wilde komen vertellen over de activiteiten van Rode Kruis. Op maandag 3 juni heeft de voorzitter van de afdeling Ommen hierover een presentatie gehouden voor de leerlingen van de groepen 7 en 8. Als dank daarvoor kreeg zij een cheque van 40 euro aangeboden, bijeengebracht door het ophalen van lege flessen.

Lees ook

Consultatie verkeersstructuur Ommen half maart van start

OMMEN – De komende jaren wordt de verkeersstructuur in en rond het centrum van Ommen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.