Prijzen fotowedstrijd Kamerata uitgereikt

DALFSEN – Onlangs vond bij Enjoy in Dalfsen de feestelijke prijsuitreiking plaats van de wedstrijd ‘Welke foto spreekt jou het meeste aan?’. Deze wedstrijd werd tijdens het kunst & cultuurweekend van Dalfsen (op 4 en 5 mei) georganiseerd door Kamerata, het fotografenplatform voor Zwolle en omgeving.

Kamerata exposeerde toen bij Enjoy 71 foto’s van elf amateurfotografen. Bezoekers van deze expositie konden kenbaar maken welke foto hun voorkeur had. Uit de deelnemende bezoekers werden drie winnaars getrokken. De gelukkigen zijn: Geke Velthoen, Paula Kulsdom en Roelie Oosterhuis. Zij ontvingen niet alleen een mooie print van de door hen gekozen foto, maar ook een Kamera-Express waardebon van respectievelijk 25, 15 en 10 euro.

Peter Hansson, Paul Scholten en Klaas Poppens van Kamerata, winnaars Roelie Oosterhuis en Paula Kulsdom en Saskia Bekedam-Berends van Enjoy.

Foto: Marlies van Lent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.