Pokerrun bij MC de Zweef

NIEUWLEUSEN – MC de Zweef neemt zaterdag 15 juni deel aan de Pokerrun, georganiseerd door MC Motorhead uit Hoogeveen. De Pokerrun is een toerrit voor motoren die gaat van club naar club. De opbrengsten gaan naar het goede doel. Vanaf 8.30 uur kan er gestart worden bij het clubhuis van MC de Zweef aan de Bouwhuisweg 18 in Nieuwleusen.

Bij MC de Zweef worden er over de hele dag 400 motoren verwacht. Leuk om te komen kijken. De grootste drukte wordt ‘s middags verwacht.
Mits in bezit van een rijbewijs mag iedereen meedoen. Jong en oud, in clubverband, solo of met z’n tweeën, ongeacht type motor, trikes, zijspannen, oldtimers. De start is vanaf 08.30 uur en finishen kan tot 17.00 uur in Hoogeveen. Bij de deelnemende clubs kun je inschrijven vanaf 08.30 uur. Het Inschrijfgeld bedraagt 5 euro.Vanaf je startplaats rijdt je naar de volgende club. Welke club en hoe je rijdt bepaal je zelf. Er is geen vaste route en het is ook niet verplicht om bij alle clubs langs te gaan. Bij elke club krijg je een stempel op het inschrijfformulier en een speelkaart in een dichte envelop. Deze envelop wordt pas opengemaakt bij de finish in Hoogeveen. Diegene met de hoogste pokerkaart is winnaar van de Pokerrun. Hoe meer clubs je bezoekt hoe hoger de kans op een prijs.

De volgende clubs doen mee: MC Black Eagle uit Zwartemeer, Outsiders MC uit Klazienaveen, Motorclub Schoonebeek, Roving Spirit MC uit Slagharen, DTC Daarle, CMA-NL uit Hardenberg, MC De Zweef uit Nieuwleusen, AMBC Staphorst, MC Genemuiden, NorthEastPolder bikers uit Kraggenburg, Eastwood uit Oosterwolde, De Vlotterbak uit Steenwijk, Bikersclub Meppel, en MC Motorhead uit Hoogeveen.

De opbrengsten gaan naar Stichting Samenleven uit Pesse. Deze Stichting steunt kwetsbare mensen in de maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.