Home / / Podiumplaatsen in Lüneburg voor samboka’s Emsland

Podiumplaatsen in Lüneburg voor samboka’s Emsland

OMMEN – Afgelopen zaterdag, 15 juni, is een selectie samboka’s van Sportcentrum Emsland afgereisd naar Lüneburg in Duitsland om deel te nemen aan de Hansepokal Sambo in Duitsland.
Dit internationaal toernooi met onder andere deelnemers uit Litouwen, Rusland, Duitsland en Nederland is een mooi toernooi voor de jeugd om zich te meten met leeftijdsgenoten. Ondanks het vroege tijdstip van vertrek (05.45 uur!) werd er door de jonge deelnemers uit Ommen flink gestreden op de sambo mat en dit resulteerde in veel podiumplaatsen. Mike Joop viel daarbij net buiten de prijzen helaas, maar kon wel met veel ervaring weer huiswaarts. Verder was er een derde plaats voor Janiek Scholten. Tweede werden Lindy Zandman, Bart Scholten en Jarne Boezelman. Tot slot werden Yara Noeverman, Nanne Scholten, Connor Sluiter, Mart Veurink en Iwan ten Brink kampioen in hun leeftijd- en gewichtsklasse. De coaches Jarik Hallink en Niek Lamberts waren trots en diep onder de indruk van de vechtlust van hun leerlingen.

Foto: Mart Veurink in actie.

Lees ook

Het is tijd om (weer) in beweging te komen

(Advertorial) REGIO – Veel Nederlanders zijn door de coronacrisis minder gaan bewegen, ook in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.