Podiumplaatsen in Lüneburg voor samboka’s Emsland

OMMEN – Afgelopen zaterdag, 15 juni, is een selectie samboka’s van Sportcentrum Emsland afgereisd naar Lüneburg in Duitsland om deel te nemen aan de Hansepokal Sambo in Duitsland.
Dit internationaal toernooi met onder andere deelnemers uit Litouwen, Rusland, Duitsland en Nederland is een mooi toernooi voor de jeugd om zich te meten met leeftijdsgenoten. Ondanks het vroege tijdstip van vertrek (05.45 uur!) werd er door de jonge deelnemers uit Ommen flink gestreden op de sambo mat en dit resulteerde in veel podiumplaatsen. Mike Joop viel daarbij net buiten de prijzen helaas, maar kon wel met veel ervaring weer huiswaarts. Verder was er een derde plaats voor Janiek Scholten. Tweede werden Lindy Zandman, Bart Scholten en Jarne Boezelman. Tot slot werden Yara Noeverman, Nanne Scholten, Connor Sluiter, Mart Veurink en Iwan ten Brink kampioen in hun leeftijd- en gewichtsklasse. De coaches Jarik Hallink en Niek Lamberts waren trots en diep onder de indruk van de vechtlust van hun leerlingen.

Foto: Mart Veurink in actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.