Basisschool De Regenboog bij beste 30 voetbalteams van Nederland

LEMELERVELD – Woensdag 5 juni mochten de voetballers en supporters van p.c.b. De Regenboog uit Lemelerveld in een echte spelersbus afreizen naar Gendt om de landelijke halve finales van schoolvoetbal te spelen.

De sfeer was wederom opperbest. De jongens hadden veel oog voor elkaar en er was weer prachtig samenspel. Langs de lijnen van het veld waren aanmoedigende leuzen en zelfgemaakte liedjes te horen. Ruim 100 supporters namen deze middag de moeite om mee te gaan naar Gendt om er zo voor de jongens een waar spektakel van te maken. Het motto van de school, ‘Samen kleuren wij de Regenboog’, was duidelijk zichtbaar.

De jongens hebben gevochten als leeuwen. Toch moesten zij uiteindelijk genoegen nemen met de zesde plek. Maar dat ze de halve finale al mochten spelen is iets om nooit te vergeten. Onder luid applaus en met opgeheven hoofd verlieten de spelers de groene mat in Gendt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.