Home / / Out of the Blue gaat verhuizen

Out of the Blue gaat verhuizen

NIEUWLEUSEN – Zanggroep Out of the Blue uit Nieuwleusen gaat voor haar repetitieavonden verhuizen. Zij gaan van ‘De Bombardon’ , waar zij flink wat jaartje met veel plezier hebben gezongen, naar De Spil in Nieuwleusen.

Out of the Blue, dat onlangs drie prachtige concerten presenteerde in Dalfsen en Nieuwleusen, kreeg gebrek aan ruimte aangezien het ledenaantal nogal is toegenomen de laatste jaren. Vanaf juni heeft de groep nu een mooie ruimte gevonden in De Spil. Een ruimte waarin zij nog kunnen groeien ( vooral tenoren zijn van harte welkom). Out of the Blue is een actieve zanggroep. Na alle drukte van de concerten staan zij nu ook op het programma van Amusing Hengelo, een korenfestival dat op 8 juni in Hengelo wordt gehouden. Een festival waar ruim tachtig koren uit heel het land, verdeeld over zeventien podia’s hun stemmen zullen laten horen. En natuurlijk is de groep aanwezig bij het Midzomer festival van de Spil dat voor 22 juni op het programma staat.

Vanaf 6 juni is Out of the Blue iedere donderdagavond te vinden in De Spil in Nieuwleusen. Interesse om eens te komen luisteren of mee te zingen, meer informatie hierover is te vinden op: www.blueonline.nl.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.