Oudste inwoner gemeente Dalfsen Aaltje de Boer-Mulder 101 jaar

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 15 juni vierde Aaltje de Boer-Mulder samen met familie en kennissen haar 101ste verjaardag. Daarmee is zij de oudste inwoner van de gemeente Dalfsen.

Zij is geboren in Nieuwleusen en heeft daar haar hele leven gewoond en gewerkt. Zij beschikt nog steeds over een redelijke goede gezondheid en woont nog geheel zelfstandig zonder enige hulp. Maar haar dochters houden haar wel goed in de gaten. Zij kookt zelf en is ook nog actief in de tuin. “Haar vader overleed toen zij zeven jaar was en het was altijd hard werken op de boerderij” zegt een van haar drie dochters. Zij had één broer die op de jonge leeftijd van 38 jaar is overleden en zij had een halfzus. “Uitzonderlijk is dat er al een vijfde generatie is en het zijn ook nog eens allemaal meiden”, zegt ze lachend.
Burgemeester Erica van Lente van de gemeente Dalfsen kwam haar die zaterdagmiddag thuis aan de Kamperfoelie in Nieuwleusen feliciteren. Toen zij vorig jaar honderd werd had zij een zaaltje afgehuurd maar nu kwam de familie gezellig thuis bij haar op bezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.