Oudleusen klaar voor 27e Autorodeo

OUDLEUSEN – Voor liefhebbers van ronkende motoren en verbrand rubber is er zaterdag 15 juni de 27e autorodeo in Oudleusen. De plek voor jong en oud om te kijken naar dit grote spektakel, op het terrein van Familie van Gelder, naast tankstation Firezone aan de Hessenweg.

Deelnemers gaan weer rijden in drie klassen, waarbij de auto’s worden ingedeeld op motorinhoud. Er is de L-klasse tot 1600, de M-klasse van 1600 tot 2 liter en de N-klasse van 2 tot 4 liter.
Er worden 3 klassen verreden waarbij de auto’s worden ingedeeld op motorinhoud.

Het grote spektakel begint zaterdagmorgen om 10.00 uur en de finale zal rond 16.00 uur zijn. Voor de beste dame is een beker beschikbaar gesteld door Medaillehuis Logterman. Programmaboekjes zijn verkrijgbaar aan de kassa, waarvan de opbrengst volledig naar stichting Opkikker gaat. Tijdens deze dag kunnen bezoekers bij stichting Opkikker oude telefoons en cartridges inleveren.

Daarnaast zal er een dikke Zweedse auto geveild gaan worden, de totale opbrengst van deze machine gaat naar stichting Opkikker. Wie een bod wil uitbrengen op de auto kan dat doen via de Facebookpagina van Autorodeo Oudleusen. De veiling sluit op 13 juni om 20.00 uur.

Na afloop van al het spektakel staat er een top band in de tent, dit jaar The Rousers.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.