Organisatie kijkt terug op geslaagde Pinksterfair

.

OMMEN – Moe en voldaan is het team van Plan Effect, dat de afgelopen dagen bij Het Laer in Ommen de eerste editie organiseerde van Pinksterfair Het Laer.

“Het was best spannend, omdat er aan de ene kant natuurlijk al jaren een fair is met Pinksteren in Ommen, en het aan de andere kant toch ook een nieuwe fair is”, vertelt Aline Hofstee. “Gelukkig is onze nieuwe opzet geslaagd en hebben we veel bezoekers mogen verwelkomen die ook hun waardering voor de nieuwe opzet uit hebben gesproken. Daarnaast is het weer natuurlijk ook altijd een onzekere factor en dat hield ons aardig in de greep. Maar na een druilerige zaterdag met wind en regen, volgende twee prachtige zonnige Pinksterdagen, die door de mensen ook echt werden aangegrepen om een bezoekje aan de fair te brengen.”

Een van de vernieuwingen die dit jaar is doorgevoerd, is een uitgebreid programma aan diverse activiteiten. “Onze bezoekers hebben kunnen genieten van prachtige theateracts en veel verschillende muziek. Ook de Photobooth waar de mensen op een grappige wijze op de foto werden gezet werd druk bezocht.”

De vraag rijst natuurlijk of er een vervolg komt? “We gaan deze week eerst de boel evalueren natuurlijk”, aldus Aline. “Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat we hiermee doorgaan. Dus de mensen kunnen de Pinksterfair voor 2020 alvast in hun agenda noteren!”

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

.
.
.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.