Openlucht Sing-in Dalfsen

DALFSEN – Op zondagmiddag 7 juli wordt er een openlucht Sing-in gehouden op het Kerkplein in Dalfsen. Het thema is: ‘De beste GPS’. Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in. De begeleidende band bestaat uit: Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit), Edwin Vetkamp (basgitaar), Harm Jan Sietsma (drums) en Henriëtta, Rianne Wennemars, Marjolein Dekker, Nanette Jansen (zang).

Kinderen mogen naar voren komen om de kinderliederen mee te zingen. Bij de liturgie is er een keuzeblad waar men een verzoeknummer uit kan kiezen. De collecte is bestemd voor ‘Vakanties met aandacht’ van Kerk in Actie voor minimagezinnen en mensen die zorg nodig hebben. De Sing-in begint om 16.30 uur en na afloop is er koffie, thee en limonade. Bij slecht weer wordt de Sing-in in de Grote Kerk gehouden. Voor meer informatie kan gebeld worden met: 0529-434203.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.