Open tuinen weekend Groei & Bloei Ommen in trek

OMMEN – Aandacht voor groen, in al haar variaties… Daar ging het om tijdens het open tuinen weekend, dat van vrijdag tot en met zondag in Ommen gehouden werd. Tal van tuinliefhebbers gingen op pad om te genieten van al het prachtige groen en de nodige inspiratie op te doen.

Vooral vrijdag en zaterdag ontvingen de trotse tuineigenaren vele bezoekers. Er kon een routeboekje worden aangeschaft met een beschrijving van alle deelnemende tuinen. Ook dit jaar waren er weer een zeer gevarieerd aantal tuinen te bewonderen, onder meer in Ommen, Junne, Stegeren, Dalfsen, Lemelerveld, Vinkenbuurt, Witharen, Vilsteren en Balkbrug. Dit jaar had organisator Groei & Bloei Ommen en omstreken gekozen voor het thema ‘De levende tuin’.

Op de foto de tuin van familie Kwant aan de Arrierflierweg in Arriën.

Foto: Leo van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.