Home / / Open Dubbel Toernooi tennisclub Ommen

Open Dubbel Toernooi tennisclub Ommen

OMMEN – Tennisclub Ommen houdt eind augustus het traditionele Open Dubbel Toernooi, dat dit jaar opnieuw wordt gesponsord door restaurant De Bootsman. Het toernooi wordt gehouden van 17 tot en met 24 augustus op sportpark Westbroek. Uit de wijde regio wordt deelgenomen aan dit toernooi en er wordt op verschillende niveaus gespeeld. Door de week wordt er vanaf 18.00 uur gespeeld en op zaterdag vanaf 9.00 uur. Het voorweekend (17 en 18 augustus) wordt alleen gebruikt als dat nodig is vanwege verhinderingen of het aantal inschrijvingen.

Tijdens dit toernooi is er ook veel gezelligheid rond clubhuis ‘Baan 7’ met de bekende dagelijkse hilarische verloting en zullen de leden van TCO weer de maaltijden verzorgen. Inschrijven kan tot 9 augustus via www.toernooi.nl Wanneer je inschrijft voor 9 juli krijg je korting. Voor meer informatie zie www.tennisclubommen.nl

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.