Ontmoetingsavond met en voor statushouders

DALFSEN – De deuren van soos de Polhaar in de Trefkoele+ te Dalfsen staan vrijdagavond 21 juni weer open voor de ontmoetingsavond voor en met statushouders.
Iedereen is tussen 19.00 en 21.00 uur welkom elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht. Deze ontmoetingsavonden worden iedere vrijdagavond in de oneven weken gehouden. Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingredi├źnten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding.

De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.