Home / / Nieuwe bridgecursus voor beginners

Nieuwe bridgecursus voor beginners

DALFSEN – Begin oktober organiseert de Dalfser bridgeclub een bridgecursus voor beginners. De cursus bestaat uit twaalf lessen van tweeënhalf uur op de zaterdagochtend in de Trefkoele in Dalfsen en wordt gegeven door een gediplomeerde bridgedocent.

De start is op zaterdag 5 oktober om 9.30 uur en vervolgens wekelijks op dezelfde dag en tijd. De cursus kost 90 euro inclusief leerboek en iedere les een kopje koffie of thee. Omdat er nu al veel belangstelling is, wordt aangeraden zo snel mogelijk in te schrijven via: hilgenkampd@ziggo.nl, want er is maximaal plaats voor 20 personen.

Lees ook

Boek van de Week: ‘Stemmen aan het front’ van Aimie K. Runyan

Ruby Wagner groeit op in Philadelphia. Haar ouders hebben het ondanks hun eenvoudige afkomst goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.