Nieuwe bridgecursus voor beginners

DALFSEN – Begin oktober organiseert de Dalfser bridgeclub een bridgecursus voor beginners. De cursus bestaat uit twaalf lessen van tweeënhalf uur op de zaterdagochtend in de Trefkoele in Dalfsen en wordt gegeven door een gediplomeerde bridgedocent.

De start is op zaterdag 5 oktober om 9.30 uur en vervolgens wekelijks op dezelfde dag en tijd. De cursus kost 90 euro inclusief leerboek en iedere les een kopje koffie of thee. Omdat er nu al veel belangstelling is, wordt aangeraden zo snel mogelijk in te schrijven via: hilgenkampd@ziggo.nl, want er is maximaal plaats voor 20 personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.