NAH avond voor mensen met hersenletsel en hun mantelzorgers

DALFSEN – Woensdagavond 19 juni worden er, voor het eerst in Dalfsen, twee bijeenkomsten georganiseerd rond het thema hersenletsel. Eén bijeenkomst voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en één bijeenkomst voor naasten van mensen met hersenletsel. Mensen met NAH zijn welkom in het jongerencentrum van de Trefkoele+ in Dalfsen. Tegelijkertijd is er een bijeenkomst voor mantelzorgers in de Wim Heerinkzaal in de Trefkoele+. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

Voor mensen met NAH zijn dagelijkse handelingen als boodschappen doen, een verjaardag vieren of een wandeling maken niet meer vanzelfsprekend. Sociale contacten en gezellige momenten kunnen dan (steeds meer) uit je leven verdwijnen. De NAH avond is een gezellige avond voor mensen met NAH. Ontspanning, ontmoeting en gezelligheid staan voorop.

Op 19 juni kan men kennismaken met RGM. Bewegen, muziek en gezelligheid is wat men kan verwachten. Naasten van mensen met NAH krijgen te maken met veranderingen. De getroffenen is soms echt een ‘ander’ mens geworden. Deze eerste avond gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over deze veranderingen en kan men zelf ervaren hoe het bijvoorbeeld is om overprikkeld te zijn of overvraagd te worden.

Organisatoren Interaktcontour en het mantelzorgteam van Saam Welzijn hopen op deze avond tegemoet te komen aan de wensen van zowel de getroffenen als de wensen van hun naasten.
Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via Wander Kolk w.kolk@interaktcontour.nl 06-83661298 of via Ilja Bomers i.bomers@saamwelzijn.nl 0572-372882

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.