Langste dag gevierd met Midzomernachtzwemmen in De Olde Vechte

OMMEN – Afgelopen vrijdagavond was het weer een drukte van belang bij het openluchtbad De Olde Vechte in Ommen. De langste dag wordt elk jaar gevierd op het bad.

Door de vrijwilligers werd weer een leuke avond met veel spelletjes en activiteiten georganiseerd. Alle bezoekers kregen een consumptiebon bij binnenkomst. Deze kon worden ingewisseld in de tent, waar twee vrijwilligers voor een portie poffertjes zorgden. In de beide baden werden diverse spellen georganiseerd, zoals watervolleybal en verspringen vanaf de duikplank. Ook werd de loopmat een tijdje in het water gelegd.

Dinsdag 2 juli start de zwem4daagse. Opgeven kan via www.zwem4daagse.nl. De kosten voor deelname zijn 6 euro bij aanmelding op de site van de KNZB en 8 euro bij opgave aan de kassa van het openluchtbad. Ook tijdens de zwem4daagse wordt er niet alleen gezwommen maar wordt er voor de deelnemers ook van alles georganiseerd, zoals een verloting, muntjesduiken en zelfs een avond duiken met Duikcentrum Vechtdal.

Kijk voor meer informatie op www.openluchtbadoldevechte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.