LPO wil aanpak achterstallig onderhoud stoepen, bruggen en fiets- en wandelpaden

OMMEN – De Lokale Partij Ommen (LPO) blijft zich inzetten voor het achterstallig onderhoud in Ommen. Het hoge struikelgehalte, door omhoog gegroeide boomwortels, van de wandelpaden in de Dante is opgelost door deze hobbels te vervangen door klinkers. De kruising Haarsweg/ Het Arrierflier ziet er weer gelikt uit, het fietspad bij Karwei is flink opgeknapt en de oneffenheden bij Stadshagen zijn opgelost.

Dan het veelbesproken bruggetje in de Dante. Hiervoor is een enquête uitgeschreven; burgerparticipatie! Er zijn heel veel reacties binnengekomen en aanstaande donderdag 20 juni om 19.30 uur is er een bijeenkomst in de Carrousel voor de omwonenden. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van de enquête besproken en kunnen de bewoners meepraten over hoe een eventueel nieuw bruggetje eruit moet komen te zien.

De aanmeldingen stromen binnen, burgerparticipatie in Ommen leeft. Zie de uitnodiging die de betrokkenen hebben ontvangen van wethouder Leo Bongers. “Er is nog een lange weg te gaan maar wij zijn voortvarend bezig! En natuurlijk geldt nog steeds: zijn er zaken betreffende het achterstallig onderhoud, meldt het ons.

U kunt uw waarnemingen zenden aan delpoblijftscherp@gmail.com. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met Gerard Hemmink tel. 06 – 34348700.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.