Living Village is officieel geopend

.

DALFSEN – Op woensdag 19 juni kwam na een winderige en regenachtige opbouw, alles perfect samen tijdens de start van het Living Village Festival. Het festival werd officieel geopend met een rondgang van de kinderen en aansluitend een spirituele openingsceremonie. Het verhaal bouwde zich al dansend en zingend op. In het midden van een kring bezoekers werd een vuur ontstoken onder begeleiding van de Braziliaanse sjamanen; Paje en Txana, die wereldwijd bekend staan om hun ceremonies.

Vervolgens ging het feest goed los. Na een harde regenbui openden de diverse stages en waren de eerste dansende mensen te vinden bij de Machine Elves en Monkeytown. Met het goede weer in aantocht en het boordevolle programma, lijkt het een geweldige editie te worden.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.