Landelijk Atelierweekend in het Vechtdal

VECHTDAL – Tijdens de zomereditie van het Landelijk Atelierweekend op zaterdag 22 en zondag 23 juni stellen vijf beeldend kunstenaars in het Vechtdal hun atelier open voor publiek. Belangstellenden kunnen op beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur terecht om een kijkje achter de schermen te nemen.

In Dalfsen zijn mensen welkom bij drie kunstenaars: Ingrid Mertens, atelier I’M, opent haar deuren voor publiek. Ingrid schildert sober en zoekt het minimale in vorm en kleur wat een maximaal resultaat oplevert. Dan Hannah van Schelven, heel veelzijdig en kleurrijk. Zij maakt beelden / ruimtelijk werk en schilderijen. En tenslotte Fietje Herbrink, atelier Caeterstee, schildert met intuïtie en gevoel, maakt beelden en schrijft daar gedichten bij.

In Ommen is er veel te zien bij beeldhouwer Tom Lucassen. Ook de galerie is open. Als extra activiteit is er op zaterdag een mini workshop glas, gegeven door glaskunstenares Linda van Huffelen. Op zondag kunnen mensen aan de slag met steen in een mini workshop beeldhouwen.

Voor beelden in rvs, cortenstaal en steen ben je in Gramsbergen bij Ton Scheerhoorn aan het juiste adres. Deze veelzijdige kunstenaar laat met plezier zijn werk zien.
Kunstliefhebbers vinden op landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties, die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten, die worden georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.