Laatste plekken Airgame Run

DALFSEN – Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli vindt op het evenemententerrein in Dalfsen de eerste editie van het Airgame festival plaats. Ter afsluiting is er op de zaterdag een leuke 90’s party. Het evenement begint beide dagen om 14.30 uur.

De organisatie is in handen van Dalfsenaar Guido Spies, die vier jaar ook het muzikale Vechtival Outdoor op touw heeft gezet. De Airgame Run is een XXL stormbaan met ruim 25 hindernissen en een aantal uitdagende (water)hellingen. Twee dagen lang gaan individuen, junioren vrienden en bedrijventeams de competitie aan.

Op de vrijdagmiddag start het festival met de junioren. Omstreeks 15.00 zullen de eerste teams de baan over gaan. Elk team bestaat uit 5 personen in de leeftijd 10-15. Er zijn nog enkele plekken vrij. De vrijdagavond staat in het teken van de individuele deelnemers. Iedereen vanaf 15 jaar kan hier aan deelnemen. Om 19.00 zal het eerste startsein worden gegeven.

Op de zaterdag is het vanaf 10.30 aan de vriendenteams in de strijd om de snelste tijd. Elk team stormt drie keer de baan over. Het team met het hoogste gemiddelde gaat naar huis met de Airgame Friends wisselbeker. Deze categorie is inmiddels uitverkocht. Deelnemen met vrienden is alsnog mogelijk in de bedrijvencompetitie. Deze start op de zaterdag rond de klok van 16.00 uur. Welk team zet het hoogste gemiddelde neer en gaat er met de winst van door.

Het festival word zaterdag afgesloten met een leuke 90’s party. Even terug de tijd in met de muzikale knallers van toen. Dj Renzo, ook bekend als Remko Ardesch, sluit dit feestje af. Een leuk weetje; hij draait nog gewoon oldscool met cd’s.

Meedoen met de Airgame Run? Inschrijven kan via de website: www.airgamefestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.