Koffieochtend voor mantelzorgers

OMMEN – Op woensdag 26 juni staat er weer een koffieochtend gepland voor de mantelzorger en degene waarvoor gezorgd wordt. Hier kunnen ervaringen met elkaar worden gedeeld.

Deze koffieochtenden worden georganiseerd vanuit Steunpunt Mantelzorg Carinova en worden aangeboden door de Gemeente Ommen. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Bij vragen kan contact worden opgenomen met de mantelzorgconsulenten: Erna Martens: 06-83868846 of Anita Norden: 06-23057541.

De overige data van de koffieochtenden in 2019 zijn: 25 september, 30 oktober en 27 november en vinden plaats van 10.00 uur tot 11:30 uur in de Theeschenkerij van Aardbeienboerderij RozemArrie Ridderinkweg 1 te Arriën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.