KNVB spaart sportclub Balkbrug, degradatie ongedaan gemaakt

BALKBRUG – De wegen van de KNVB zijn ondoorgrondelijk. Sportclub Balkbrug is niet dood, de club leeft. De KNVB handelde een dag na Pinksteren geheel in de geest van het christelijke feest van de wederopstanding. Sportclub Balkbrug profiteerde van de herberekening en indeling voor het aanstaande seizoen.

Het bestuur van ‘De Balk’ kreeg van de voetbalbond bericht dat de degradatie ongedaan is gemaakt. De wedstrijd FC Harlingen versus sportclub Balkbrug, welke na verlenging eindigde in 4-1, had eigenlijk niet gespeeld hoeven worden. Nou ja, de jongens waren van de straat en de supporters uit De Balk hebben genoten van het bier en het zonnetje in Oldeholtpade, waar de wedstrijd afgewerkt werd.

Natuurlijk was de afloop van het duel een domper, maar een dag na de vermeende degradatie brak het spreekwoordelijke zonnetje toch nog door na positieve berichtgeving vanuit de KNVB. Ook het Groningse Bareveld profiteerde van de herberekening. Ondanks verlies tegen sportclub Zandhuizen bleef ook deze club een duikeling naar de vijfde klasse bespaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.