Kliederkerk in Ommen

OMMEN – in het Hervormd centrum te Ommen wordt zondag 23 juni weer een Kliederkerk gehouden. Deze activiteit is bedoeld voor ouders met kinderen van 3 t/m 12 jaar, maar ook grootouders met kleinkinderen zijn welkom. Kortom: Iedereen, ongeacht welke leeftijd je hebt en of je nu wel of niet kerkelijk bent.

Tijdens de Kliederkerk gaat het om samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Dit keer is het thema ‘Snap jij het?’De activiteiten zijn samen ‘kliederen’ (dus creatief bezig zijn), spelletjes  doen, luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen en bidden en tot slot samen eten. De organisatie is in handen van Marianne Kremer, ds. Coby de Haan, Lieuwke Kampman, Margot Willems, Tanja Hekman, Marlien Hekman, Trudy Hemstede, Sanne Schuurhuis, Esther Veurink, Melanie Hogenkamp en Anita ‘t Jong.

Wil je meer informatie, of wil jij je aanmelden mail dan naar Anita ’t Jong via kliederkerkommen@gmail.com. Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar wel handig in verband met de catering. Ter bestrijding van de onkosten staat er een doos voor een vrijwillige bijdrage. De Kliederkerk is van 11.00 tot 13.00 uur in het Hervormd Centrum (Julianastraat 8) te Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.