Home / / Kleuren voor volwassenen

Kleuren voor volwassenen

DALFSEN – Op donderdag 6 juni ­ kunnen volwassenen in soos de Polhaar in de Trefkoele+ te Dalfsen komen kleuren. Deze activiteit wordt iedere eerste en derde donderdagmiddag van de maand gehouden tussen 14.00 en 16.00 uur. Ook in de zomerperiode gaat deze activiteit gewoon door. Door creatief bezig te zijn verruim je je geest en door met verschillende kleurcombinaties te werken word je er spontaan vrolijk van. Materiaal is aanwezig. Saam welzijn nodigt iedereen uit om een keer mee te doen en het leuke van deze activiteit eens te komen ervaren. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Saam welzijn, tel.: 0529-793012 of via de mail: j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Pieter van Gurp viert honderdste verjaardag

DALFSEN – Oud predikant Pieter van Gurp vierde afgelopen donderdag zijn honderdste verjaardag. De gehele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.