Kijk- en doedag ‘t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – ’t Olde Manegepeerd te Dalmsholte houdt zondag 30 juni van 10.00 tot 17.00 uur weer een kijk- en doedag. Er is een rommelmarkt met veel tweedehandsspullen (ook paardenspullen) en bezoekers mogen de paarden, die nu buiten lopen, verwennen en knuffelen.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Ze worden verzorgd door vrijwilligers. Die dag is er overigens ook gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger. Desgewenst kan men uitleg krijgen over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.
Wil je de paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Bezoekers mogen zelf appels, brood of wortels meenemen om aan te paarden te geven ( voor de draden). Met een vrijwilliger kan ook een wandeling tussen de paarden gemaakt worden.

’t Olde Manegepeerd is inzamelpunt van kleding en inkt cartridges /mobieltjes en frituurvet.
Adres: Beukenlaan 2 in Dalmsholte (weg inrijden, links bij de grote schuur)

Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.