Kerkplein Ommen in Franse sferen

OMMEN – Het Kerkplein in hartje Ommen was afgelopen zondag het decor van de eerste Montmartre-dag. Tijdens deze dagen, georganiseerd door Vechtdal Kunsten, presenteren regionale en plaatselijke kunstenaars zich rond de kerk. Veel kunstenaars zijn hier aan het werk en gunnen de bezoekers zo een kijkje in de keuken van ‘hun’ kunst. Het publiek krijgt de mogelijkheid om de kunstwerken te bekijken, te bespreken of aan te schaffen. Door de tropische temperaturen was zondag helaas niet veel publieke belangstelling, maar de (Franse) sfeer was er niet minder om.
De overige Montmartre-dagen zijn zondag 21 juli en zondag 11 augustus. Altijd tussen 13.00 uur en 17.00 uur, op het Kerkplein.

Foto: Leo van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.