Juniorenteam GVN springt mooi NK

.

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag heeft het juniorenteam van de springgroep van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen deelgenomen aan het NK groepsspringen in Bergen op Zoom. Dit team bestond uit Dylan van den Hoogen, Kristy van den Hoogen, Noa Stolte, Esmee Klosse, Esmee Visscher, Hristo Knol en Max Konterman.

Zij hebben deelgenomen op vijf onderdelen, waarbij ze drie podiumplekken veroverden. Op minitramp tafel werden zij derde. Op minitramp pegasus mochten ze het zilver in ontvangst nemen. Op plank pegasus mag dit team zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen.

Volgende weekend is er nog een mooi toernooi in de Spil in Nieuwleusen, namelijk de toestelfinales van de 4e tot en met de 6e divisie, waaraan veel GVN-turnsters meedoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.