Juni toernooimaand bij USV

NIEUWLEUSEN – De competities zijn afgelopen. De punten zijn verdeeld. Toch zijn er deze maand op sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen nog volop vol activiteiten.

Zaterdag werd de toernooimaand juni afgetrapt met het Evert Runhart / EDU Sport toernooi: voetbal en vertier voor de allerkleinsten. ’s Middags gevolgd door het Rommeltoernooi. Een mixtoernooi voor alle jeugdspelers van USV. Overigens zonder de O-19. De oudste jeugd van USV was vlak over de grens in het Belgische Hamont deelnemer aan een internationaal toernooi. Afgelopen zaterdagavond werden al die onbetaalbare medewerkers van USV bedankt voor hun inzet met een drankje en een hapje tijdens de medewerkers avond.

Deze week is USV weer start- en finishplaats van de wandelvierdaagse in Nieuwleusen. Met donderdagavond de feestelijke finale. Zaterdagmiddag is er een primeur bij USV. Dan wordt voor de eerste keer het Familietoernooi gehouden. En strijden acht families om de hoogste voetbaleer. Daarna staan nog op het programma het Rabobank Hessenpoorttoernooi, het Combitoernooi, het Accountancytoernooi, het PLUS / Flash volleybaltoernooi en als uitsmijter vlak voor de grote vakantie op dinsdag 9 juli de wedstrijd PEC Zwolle- PAOK Saloniki.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.