Jumbo kindermiddag groot succes

OMMEN – Woensdagmiddag 19 juni vond de 4e editie van de Jumbo kindermiddag plaats op de Voormars. Een evenement dat ondertussen al voorzichtig het label ’traditie’ mag gebruiken. Met ruim vierhonderd kinderen op bezoek was het wederom een geslaagd evenement.

Zoals de naam al doet vermoeden draait het deze middag om de kinderen. Springkussens, schminken, spelletjes, een dj-contest en zelfs de Politie Ommen kwam langs met een echte politiebus waar kinderen in mochten zitten en de zwaailampen met sirenes mochten bedienen!
“Het unieke aan het evenement is de gratis toegang” aldus Inge Bosklopper namens het organiserende team van Jumbo. “Niet alleen de toegang is gratis ook de koffie, thee, ranja en het fruit bieden wij gratis aan, daarnaast kregen klanten bij aankoop van 20 euro bij Jumbo Ommen een ticket voor een gratis ijsje, popcorn of zakje chips” vertelt Inge.
De organisatie ligt volledig in handen van een team vrijwilligers van Jumbo Ommen, zij steken er een flink aantal uren in om een soepel lopend evenement neer te zetten dat elk jaar iets beter wordt. Daarbij wordt gedacht aan lokaal samenwerken en zijn met Koggel springkussens, Intertoys Ommen, Bote de Haan (bdesign) en Karwei Ommen lokale ondernemers betrokken in de invulling.

Let op, Jumbo Ommen zit niet stil! Het Ommer Monopoly spel is in volle voorbereiding. De straten zijn gekozen, de foto’s zijn gemaakt, de vragen voor de kaartjes zijn ook bedacht en het ontwerp van het speelbord en de doos zijn nu definitief. Na de zomer zal het spel gelanceerd worden en wordt er meer bekend hoe u het kunt bemachtigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.