Jeugdsymfonieorkest in Grote Kerk

DALFSEN – Op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Grote Kerk geeft Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel vrijdag 14 juni een concert in de Grote Kerk te Dalfsen.Een leuke tweejaarlijkse traditie met ook deze keer een speciale gast. Wie dat is, is nog even een verrassing, maar dat het wederom een feestje wordt staat vast! Het orkest bestaat uit 90 musici in de leeftijd van 14 tot 24 jaar en staat onder leiding van de dirigent Albert Dam. Het concert begint om 20.15 uur. Entree: 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen t/m 17 jaar en studenten. Tickets kunnen besteld worden via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/dalfsen2019 of bij de ingang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.