Home / / Jeugdsymfonieorkest in Grote Kerk

Jeugdsymfonieorkest in Grote Kerk

DALFSEN – Op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Grote Kerk geeft Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel vrijdag 14 juni een concert in de Grote Kerk te Dalfsen.Een leuke tweejaarlijkse traditie met ook deze keer een speciale gast. Wie dat is, is nog even een verrassing, maar dat het wederom een feestje wordt staat vast! Het orkest bestaat uit 90 musici in de leeftijd van 14 tot 24 jaar en staat onder leiding van de dirigent Albert Dam. Het concert begint om 20.15 uur. Entree: 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen t/m 17 jaar en studenten. Tickets kunnen besteld worden via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/dalfsen2019 of bij de ingang.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.