Internationaal Straattheaterfestival tijdens Week van de Kunst

.

DALFSEN – Tijdens de ‘Week van de Kunst’ maakten Internationale straatartiesten op vrijdagavond 1 juni, in de straten van Dalfsen één groot theater. Een veelgehoorde vraag was: Waarom is hier geen bekendheid aangegeven? Voor aanvang van het eerste optreden begonnen enkele vrijwilligers te flyeren. Navraag leerde dat het niet bezorgen van een huis aan huis flyer vooral betrekking had op de kosten. Veel mensen waren verbaasd over deze optredens. Ondanks de slechte publiciteit was de belangstelling toch nog redelijk te noemen.

Op de drie locaties waren de optredens van een goed niveau. Er waren optredens van Imperial Kikiristan die een muzikale streetshow gaven. Het publiek vermaakte zich op kostelijk wijze bij een grappig trapeze nummer van Julia Campistany. En Mino Huenchulaf met als thema ‘een glimlach verandert je leven’ kreeg ook de handen op elkaar. Manjjco maakte eveneens veel indruk op het publiek. Dit vijfkoppige collectief gaf een voorstelling op het snijvlak van dans, theater en performance en wervelde inventief langs de grenzen van het dansveld. Met uitnodigende choreografieën prikkelde men het publiek en verleide het tot lachen.

Foto/tekst: Evert Jan Goos

Meer foto's

.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.