Inloopspreekuur OV-ambassadeurs

DALFSEN – In Zalencentrum de Overkant, Kerkplein 22 te Dalfsen, wordt donderdag 27 juni van 10.00 tot 11.30 uur, weer het maandelijks inloopspreekuur gehouden voor senioren met vragen over reizen met bus en trein. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren van OV-ambassadeurs (ervaren OV reizigers ) uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.
Kijk op www.ervaarhetov.nl. voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.

Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.