Inloopspreekuur OV-ambassadeurs

OMMEN – Speciaal voor senioren houden OV-ambassadeurs op donderdag 6 juni in Bibliotheek Ommen een inloopspreekuur over het openbaar vervoer.
Tijdens dit maandelijkse inloopspreekuur, dat plaatsvindt tussen 10.00 en 11.30 uur, beantwoorden deze ervaren reizigers veelgestelde vragen over reizen met bus en trein. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen. Voor vragen bel 038-4540130, of stuur een e-mail naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.