Inloopbijeenkomst voor werkzaamheden fietsroute Dalfsen-Zwolle

DALFSEN – In opdracht van de gemeente Dalfsen start Lansink wegenbouw vanaf begin september met de wegwerkzaamheden aan de fietsroute tussen Dalfsen en Zwolle. Om aanwonenden, aanliggende bedrijven en andere geïnteresseerden te informeren over hoe de fietsroute eruit komt te zien en wat de planning is, organiseert de gemeente Dalfsen een inloopbijeenkomst. Deze vindt plaats op dinsdag 25 juni 2019 tussen 17.00 en 19.30 uur in Het Roode Hert aan de Hessenweg 41.

Inloopmoment

Het is een vrije inloop, waarvoor aanmelden niet nodig is. Medewerkers van de gemeente Dalfsen en Lansink zijn aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld werkzaamheden, planning en fasering. Daarnaast kunnen aanwezigen punten aandragen waar tijdens de uitvoering rekening mee gehouden kan of moet worden. Ook kunt u met de gemeente meedenken over de verdere aankleding van de fietsroute.

Fasen van werkzaamheden

Er wordt gewerkt in meerdere fases, waarbij in september 2019 wordt gestart aan de kant van de fietsopstelplaats met de “Ankummer Es”. Via de “Vossersteeg” eindigen we bij “De Broekhuizen”. Tijdens elke fase gelden er andere omleidingsroutes die worden aangegeven. Aanwonenden en aanliggende bedrijven blijven ook tijdens de wegwerkzaamheden bereikbaar.

Heeft u vragen?

Voor algemene vragen over de fietsroute kan contact opgenomen worden met de heer Mosterman door te bellen naar (0529) 48 82 72 of een e-mail te sturen naar f.mosterman@dalfsen.nl.

Vragen over de uitvoeringswerkzaamheden, planning en de fasering gaan via Lansink wegenbouw door te bellen met (074) 34 94 766.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.