Home / / Groei&Bloei Open Tuindagen
.

Groei&Bloei Open Tuindagen

REGIO – Het klinkt als een wedstrijd maar dat is het niet. Aandacht voor groen in al haar variaties, dat is waar het om gaat tijdens het ‘open tuinen weekend’. Steeds meer mensen waarderen de natuur en diverse tuinen kunnen daarom bekeken worden tijdens de open tuinen dagen.

Een tuin biedt plezier, prikkelt alle zintuigen en houdt het lichaam in conditie. Dit kan al op één vierkant meter, op een dak of balkon, in het bos, maar ook in een dorp of stad.

Op 14, 15 en 16 juni worden diverse tuinen opengesteld. Sommigen eigenaren deden dat al eerder, maar voor anderen is dit de eerste keer. Hierdoor zijn er ook dit jaar een zeer gevarieerd aantal tuinen. De tuinen zijn te vinden in Ommen, Junne, Stegeren, Dalfsen, Lemelerveld, Vinkenbuurt, Witharen, Vilsteren, Balkbrug.

Een boekje met korte beschrijving en foto’s van de deelnemende tuinen is te koop bij: De Read Shop Ommen en Dalfsen, Primera Ommen Dalfsen en Dedemsvaart, Bruna Hardenberg, Shell benzinestations in Ommen en Hardenberg en bij Bezoekerscentrum Ommen de Besthmenermolen.

Het routeboekje kost 5 euro, dit is tevens het toegangsbewijs voor twee personen voor alle tuinen.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.