Home / / Gezamenlijke maaltijd bij Restaurant Madrid

Gezamenlijke maaltijd bij Restaurant Madrid

HESSUM – Saam welzijn houdt vrijdag 7 juni weer een open tafel voor senioren en mensen die doorgaans alleen aan tafel zitten. De open tafel is er om samen met anderen van een warme maaltijd te genieten en het is tevens een gezellige onderbreking van de dag.

Deze open tafel zal plaatsvinden in Restaurant Madrid aan de Tolhuisweg 5 in Hessum. Vanaf 12.30 uur wordt de maaltijd opgediend. Deze bestaan uit soep en een hoofdgerecht. De maaltijd kost 10 euro, exclusief consumptie. Voorafgaand aan de open tafel is er een ontmoetingsochtend. Hier is iedereen welkom om samen een kopje koffie te drinken, een spelletje doen, een wandel- of fietstochtje maken. De koffie in de ochtend wordt aangeboden door Restaurant Madrid. Aanmelden kan tot vrijdagochtend 7 juni bij Restaurant Madrid: 0529-458585 of bij Dhr. Roessink: 0529-471266.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.