Home / / Floris Buitenhuis aan de slag als assistent-trainer OZC

Floris Buitenhuis aan de slag als assistent-trainer OZC

OMMEN – Met ingang van het seizoen 2019/2020 wordt Floris Buitenhuis als assistent-trainer toegevoegd aan de staf van OZC 1. Buitenhuis wordt daarmee herenigd met hoofdtrainer Martijn Berger met wie hij twee jaar op hoog niveau samenspeelde bij HHC Hardenberg. Met de toevoeging van de assistent hoopt OZC spelers individueel én het team verder te ontwikkelen.

Na zijn actieve spelersloopbaan bij achtereenvolgens SV Dalfsen, FC Zwolle, HHC Hardenberg, Be Quick ‘28, SVZW en OZC stopte Buitenhuis twee jaar geleden bij de hoofdmacht van de geelhemden en ging hij lager spelen in het derde elftal. Om te ontdekken of het trainerschap iets voor hem is, gaat hij volgend seizoen aan de slag als rechterhand van hoofdtrainer Berger.

Als speler verdiende Buitenhuis vooral zijn sporen als speler van HHC Hardenberg en Be Quick Zwolle. Daar groeide hij uit tot een landelijk bekende aanvallende middenvelder en stond hij wekelijks op het veld met coaches op hoog amateurniveau. Deze ervaringen neemt hij mee in zijn assistentschap.

Lees ook

Oud papier voor De Broederband

BEERZERVELD – Iedere eerste zaterdag van de maand zamelt de Broederband uit Beerzerveld oud papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.