Fietstocht vanuit Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De eerstvolgende fietstocht van Saam welzijn vertrekt woensdagmiddag 12 juni weer om 13.30 uur vanaf de Olmen te Nieuwleusen. Dit keer is het een rondje Ommen. De route gaat via Oudleusen naar de Vecht. Daar gaat de groep, via het mooie fietspad, door Varsen naar Ommen. Halverwege is de pauze bij Restaurant en IJssalon Ekkelenkamp in Ommen. Op de terugweg gaat de route door het bos naar Laarbrug. Vervolgens via het fietspad naar Vilsteren. Dan is het, via de Stuw in Vilsteren, nog 10 km. naar Nieuwleusen. Naar schatting eindigt de tocht na circa 30 km. rond 16.30 uur in Nieuwleusen.

Deskundige vrijwilligers hebben de route uitgezet en begeleiden de tocht. Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht mee te fietsen. Aanmelden is niet nodig. Wie 12 juni om 13.30 uur bij de Olmen komt, kan meefietsen. Zo nodig splitsen wij om veiligheidsredenen de groep in tweeën op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.