Fietstocht Saam welzijn

DALFSEN – Saam welzijn houdt dinsdag 25 juni de eerstvolgende fietstocht vanuit Dalfsen. De fietstocht is uitgezet door enthousiaste vrijwilligers die de omgeving goed kennen. De geplande tocht start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ en heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. Naast sportief bewegen is ontmoeting en samen fietsen heel gezellig.

Vanwege de vakantieperiode zijn enkele van de vaste groep vrijwilligers afwezig. Saam welzijn is voor deze fietstocht op 25 juni naarstig op zoek naar vrijwilligers om deze tocht te begeleiden.
Wie zich hiervoor wil inzetten, wordt verzocht contact op te nemen met Saam welzijn, tel.: 0529-793012 of mail naar m.schomaker@saamwelzijn.nl Mocht er op de genoemde datum onvoldoende begeleiding beschikbaar zijn dan zal op dat moment besloten worden om de tocht niet door te laten gaan.
Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.