Home / / Fietsbingo

Fietsbingo

OMMERKANAAL -Buurthuis Ommerkanaal houdt vrijdag 14 juni weer een Fietsbingo. Voor jong en oud is een mooie route uitgezet van ongeveer 17 kilometer met een koffie/thee/limonade-stop. Hier kunnen de deelnemers even de benen strekken. Onderweg zien ze bordjes met nummers op de route die ze op hun formulier moeten noteren. Na afloop wordt de bingo afgemaakt in het buurthuis Ommerkanaal. Er zijn leuke prijsjes te winnen.

Kosten 2 euro p.p. inclusief koffie/bingo. Consumpties in het buurthuis zijn voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico. Starten kan vanaf 19.00 tot 19.30 uur. Opgave (verplicht) mogelijk tot woensdag 12 juni bij Ina Grootens tel. 0523 613519 of Fenny Hoeve, tel. 06 26172205

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.