Fietsbingo

OMMERKANAAL -Buurthuis Ommerkanaal houdt vrijdag 14 juni weer een Fietsbingo. Voor jong en oud is een mooie route uitgezet van ongeveer 17 kilometer met een koffie/thee/limonade-stop. Hier kunnen de deelnemers even de benen strekken. Onderweg zien ze bordjes met nummers op de route die ze op hun formulier moeten noteren. Na afloop wordt de bingo afgemaakt in het buurthuis Ommerkanaal. Er zijn leuke prijsjes te winnen.

Kosten 2 euro p.p. inclusief koffie/bingo. Consumpties in het buurthuis zijn voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico. Starten kan vanaf 19.00 tot 19.30 uur. Opgave (verplicht) mogelijk tot woensdag 12 juni bij Ina Grootens tel. 0523 613519 of Fenny Hoeve, tel. 06 26172205

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.