Feestelijke Europese Week in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Nieuwleusen viert deze week op feestelijke wijze de Europese Week. Tot en met zaterdag 22 juni is er van alles te doen in het dorp. Van een Oldtimerrit tot fietsdriedaagse, van darten tot een braderie. Dit jaar is voor het eerst ook de Go4Funrun op woensdag 19 juni.

Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen wilde graag een gezellig en sportief evenement aan de feestweek koppelen. Zodat vriendengroepen, straten, voetbalteams of sportieve eenlingen hun hart konden ophalen. Het idee voor een Funrun ontstond. Het parcours van vijf kilometer lang neemt de deelnemers mee door Nieuwleusen-Noord en laat hen deze omgeving beleven zoals ze nog nooit gedaan hebben.

Het belooft een waar beweegfeest te worden woensdagavond met uitdagende obstakels, verzorgd door ondernemers uit Nieuwleusen en een warming up door Helios Sport & Wellness. Meer informatie is te vinden op www.go4funrun.nl. Uiteraard is er ook weer braderie en rommelmarkt op woensdagmiddag waar iedereen kan snuffelen tussen de kramen. En er is een kinderplein met leuke activiteiten.

Aftrap met Oldtimerrit
De start van de Europese week is traditiegetrouw op maandagavond met de Oldtimerrit, oude motoren, trekkers en auto’s rijden een mooie route door het dorp. Vergeet ook de dart-avond niet en de afsluiter; de Hulstlanden Classic Tour, een tocht van 100 kilometer met klassieke wagens. Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen hoopt op een gezellige week en nodigt iedereen uit om te komen kijken.

De initiatiefnemers van de Funrun: v.l.n.r: Mathijs van Faassen, Roelien Werink, Jenny Heide en Thomas Boonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.