Examenkandidaten in gemeente Dalfsen maken kans op huiskamerconcert

DALFSEN – Op 12 juni zitten de examenkandidaten weer gespannen met de telefoon in de hand. Dan horen ze of geslaagd zijn en eindelijk vakantie kunnen vieren. Om dit samen te vieren, organiseren de gemeente Dalfsen, JONG!Dalfsen en Saam Welzijn een geslaagd-actie. Een speciaal team gaat bij geslaagde jongeren langs om hen te verrassen en feliciteert ze met het grote succes.

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen vanaf 29 mei een of meerdere jongeren aanmelden die examens hebben gemaakt de afgelopen weken. Op woensdag 12 juni gaat het geslaagd-team de gemeente in. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team op de stoep staat. Uit de aanmeldingen worden vijftig geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen 16.00 en 20.30 uur op pad in alle kernen.

Huiskamerconcert
Daarnaast worden er drie huiskamerconcerten verloot. De band ‘De Bunzings’ gaat ’s avonds vanaf 19.30 uur mee op pad en maakt er een gezellige avond van met de geslaagde, familie en vrienden. In totaal wordt er in drie verschillende huiskamers een concert gegeven door de band. Woensdagochtend 12 juni worden de winnaars op de hoogte gebracht via de persoon die de geslaagde heeft aangemeld.

Aanmelden
Het is tot en met dinsdag 11 juni mogelijk een examenkandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl of door een persoonlijk Facebookbericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. In de aanmelding behoort de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde te staan. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.