Eerste lustrum Zomervoetbaldagen

DALFSEN – Dalfsenaren Mark Knol en Robin Koggel van ProjectSports organiseren van 19 tot en met 21 augustus voor de vijfde maal voor de jeugd weer de Zomervoetbaldagen op sportpark Gerner. Het concept is bijna gelijk aan die van voorgaande jaren. De voetbaldagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes spelende in de F-league of JO-6 t/m JO-13.

“Wij gaan niet alleen op leeftijd indelen, maar willen de deelnemers ook meer op hun eigen niveau laten trainen”, zeggen de initiatiefnemers Mark Knol en Robin Koggel. “Het is bovendien een ideale voorbereiding voor het nieuwe seizoen”, weten beide uit ervaring. “Het geheel staat onder leiding van een aantal gediplomeerde trainers en we willen ook graag de individuele aanpak benaderen. Door de deelnemers in meer groepen te verdelen hopen we te bereiken dat meer spelers op hun eigen niveau bezig kunnen zijn. Wij geven niet alleen trainingen maar aan het eind van elke dag worden er echte wedstrijden gespeeld. Onze ervaring is dat de jeugd dat nog steeds het allermooiste vindt.”

Tijdens de voetbaldagen wordt van 10.00 tot 16.00 uur (er zijn geen overnachtingen) een zeer gevarieerd programma aangeboden. De kinderen krijgen iedere dag een lunch en tussendoor wordt er ranja en fruit geserveerd. “Vele onderdelen, zoals diverse trainingsvormen, vaardigheid- en circuitoefeningen, zullen aan bod komen. Drie dagen achtereen met andere voetballers wordt gewerkt aan de techniek. Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen.
Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue en een wedstrijdbal. Er kunnen maximum honderd kinderen deelnemen. Meer informatie en opgave voor de voetbaldagen kan via de website: www.projectsports.nl zowel voor de voetbaldagen op sportpark Gerner in Dalfsen als in Berkum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.