Dicht- en woordkunstmiddag

OMMEN – Na drie geslaagde middagen wordt in café de Herberg te Ommen de vierde Dicht- en woordkunstmiddag gehouden. “Een middag om je te laten verrassen, verwonderen, raken, inspireren en ook gewoon erg gezellig” aldus de organisatie. Diverse stijlen van gedichten en voordragen komen voorbij. Dit keer zijn de dichters: Erna Bouwhuis, Guus Puylaert (verhalenverteller), – Marianne Couvée, Ria Westerhuis met gitarist Rob Zandgrond en Viviane Rose (stadsdichter van Ommen, organisatie, presentatie) Marianne en Viviane Rose maken deel uit van het Zwols Dichterscollectief. Gastdichter is Alexander Franken uit Den Haag (op gitaar)

Het open podium biedt bezoekers de mogelijkheid om ook één of twee gedichten voor te dragen. Meld je voor aanvang of in de pauze aan bij Viviane Rose. De dichtmiddag begint om 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.