Dansstudio 85 uit Ommen valt flink in de prijzen

OMMEN – De dansers van Dansstudio85 uit Ommen vielen afgelopen zondag in de prijzen in Slagharen bij de ‘Dance Stars Competitions’. Een wedstrijd waarbij jong en oud vanuit Nederland en Belgie in verschillende danscategorieën met elkaar de strijd aan gaan voor een groot publiek en een echte jury.

Op deze dag stonden er voor de Ommense dansstudio drie choreografieën op de planning, onder leiding van Debby Vliek (eigenaresse van de dansstudio). Als eerste was de 9-jarige Libby Kenney aan de beurt met een prachtige modern/jazz Solo, erg spannend want er dansen ook wat oudere meiden mee in deze categorie. Ondanks de extra spanning zette ze een verbluffende show neer.

Daarna was de beurt aan Nina van Beek,ze danst mee in de categorie Modern/Jazz Solo boven de 18 jaar. “In het begin was ik door de zenuwen m’n balans een beetje kwijt, maar daarna voelde het echt heel goed” vertelt danseres Nina van Beek.

En als laatst was het dan tijd voor de groep Inside Out in de categorie Teams modern/jazz boven de 18 jaar. Ook hier een beetje zenuwen, de meiden dansen nu ongeveer een half jaar samen en voor velen is het zelfs hun eerste wedstrijd.

De tien getalenteerde meiden hebben geknald met hun choreografie. Debby stond te genieten, wat werd er met passie gedanst. De resultaten waren boven verwachting. Vol ongeloof, maar des te leuker, voor alle drie prijs:

3e Prijs Libby Kenney – Solo jazz/modern
1e Prijs Nina van Beek – Solo jazz/modern
3e Prijs Inside Out – Teams jazz/modern

De dansers en docent keerden moe en zeer voldaan terug naar huis, maar natuurlijk niet voordat er eerst nog een rondje in de achtbaan werd gemaakt. Ook juf Debby moest er aan geloven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.