Home / / Cormick/case dag in Dalmsholte

Cormick/case dag in Dalmsholte

DALMSHOLTE – Dalmsholte is zaterdag 29 juni het decor van de derde Cormick/case dag. Hiervoor zijn al honderd trekkers aangemeld, maar daar kan nog meer bij. Wie een Cormick of een Case heeft, kan zich dus nog opgeven. Er word ook een kleine markt georganiseerd. Hiervoor worden nog verkopers gezocht. De toegang is gratis. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij familie De Jonge aan de Langsweg 11a te Dalmsholte. Aanmelden kan via: jonge263@planet.nl of bel 0611476326.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.