Cato en Moos openen ‘Hart van CaMo’

OMMEN – ‘Drie, twee, één’ galmt het onlangs door de Brugstraat in Ommen. Toegestroomde gasten tellen af voor de opening van de tijdelijke winkel ‘Hart van CaMo’ in het voormalige Univé pand door Cato en Moos. De kinderen van Jan-Jaap Lukas en Linda Meijerink ‘verpulveren’ een papieren toegangsdeur en stortten zich vervolgens op het gevarieerde aanbod in de winkel. Cato kan niet wachten. ‘Ik wil wat kopen,’ lacht ze.

Het ‘Hart van CaMo’ toont allerlei gevarieerde (eigengemaakte) spulletjes, van ansichtkaarten tot een speciaal Cato en Mo pakket, lekkere drankjes, speelgoed en wat dies meer zij. ‘Naast de verkoop van producten worden er de komende maanden ook allerlei workshops en presentaties gehouden. Genoeg te doen in CaMo, dat onderdeel is van de CaMo & Friends 4 SMA actie ’ vertelt Lianne Meulekamp. Zij is een van de vrienden, die de SMA-actie in januari zijn begonnen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de progressieve spierziekte SMA, waaraan zowel Cato als Moos lijden.

‘Sinds januari zijn er al heel veel mooie dingen gebeurd en we zijn heel erg dankbaar dat er zoveel mensen helpen vanuit het bedrijfsleven, maar ook vanuit particuliere hoek. Ook nu weer bij de opening van de winkel,’ zegt Lianne. Ze hoopt dat velen de komende maanden de weg naar de goede doelenwinkel zullen vinden, die tot de afsluitende actiedag op 14 september, elke woensdag en zaterdag open is van 10.00 tot 16.00 uur.

Foto: Geke Lensen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.